Decemberi visszaszámlálás

Nagy tervet szőttem decemberre!
Elkészítettem egy kis adventi naptárat, melynek az aktuális lapját szeretném megmutatni nektek mindig az adott napon. A naptár érdekessége, hogy minden oldal más stílusban készült, a legkülönbözőbb technikákat vonultatom fel rajta, egy állandó van benne, az én izlésem szerint készültek. Minden oldalhoz csatolok egy kis technikai leírást, illetve az adott stílus nagy alkotóitól is hozok pár képet.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, tarts velem!



Csupaszív koszorú

A következő ötlet az igazi "jolly joker" kategória számomra. Nem igényel előkészületet, minden van hozzá otthon, mutatós, és fél óra alatt el is készül.




Először színes papírcsíkokat vágtunk, majd összepárosítottuk őket, hogy kívül belül más színüek legyenek. Kitti kidekorálta filctollal, majd félbehajtottuk, középen szívformára hajlíta tűzőgéppel rögzítettük a szíveket egyenként, majd egymáshoz kör alakban.
Azóta is Kitti falát díszíti :)

Ha kottából, vagy pasztell színekből készítjük el, akár ünnepi díszünk is lehet!
Jó szórakozást!

Csupa fodor


Ezt az oldal sokáig kislányom kedvence volt. A hátteret krepp-papír csíkokból varrtam, a fénykép alá anyagokat, papírokat halmoztam. Falra való :)


Kapcsolat


Any question? Don't hesitate to write me :)

Írj bátran :)

myshinystudio@gmail.com

20 az 1-ben

Az idei horvátországi nyaralásunkon készített képeinkből válogattam ki a legjobb portrékat, és komponáltam bele egyetlen oldalba. Azóta is az egyik kedvencem, ha csak ránézek, kitódulnak a szebbnél-szebb emlékek :)


Kitti egyszer fent, máskor lent

Kitti hangulata általában olyan, mint egy repdeső pihe a szélben. Rendszeresen előfordul, hogy pár percen belül a legnagyobb örömmámort, és a mély kétségbeesést is megéli. Elhatároztam, hogy készítek a lányomnak egy apró albumot, amelyben megmutatom neki, hogyan változik egyik pillanatról a másikra,és erre kapóra jött egy nyáron készült fényképsorozat...


About me





I’m from Hungary, a little country in middle Europe… we have pretty hot summers, spicy foods, and a difficult history… but, we have always been good at coming up with creative solutions for making life easier.

I’m an economist and I've always been interested in numbers and right now I have FOUR kids and ZERO time... so I can’t explain why I am in love with creative memory keeping and crafting pretty things for so many years... but I DO.

Happiness ebbs and flows through our lives and I want to capture these unforgettable moments of joy by documenting it so that I can relive those precious moments from time to time. Making mini-books or scrapbook pages is also really fun, don't you think? 

My craft room is always open… I create things together with my kids, sometimes friends, but never with my husband... he just enjoys the results :)